dias141

Just another www . weblog . ro weblog

Incredere

mai 5th, 2009 · Niciun comentariu
Diverse

Articol publicat in: Personal


Cat de multe poate sa spuna vocea unui om despre el ? Cat de mult poate sa confirme din ceea ce ne-am inchipuit, am gandit si am simtit ca este cineva …?
Ieri, am trait ceva fantastic ! Am auzit pentru prima data vocea unui om, a unei prietene, de care m-am apropiat comunicand doar in scris. Citindu-i textele, vazandu-i fotografiile si dialogand doar prin commenturi sau email. Si totusi poti cunoaste un om chiar si asa ! Si totusi poti sa te simti aproape de un om pe care nu l-ai intalnit niciodata !
Si am convingerea ca nu-i doar o plasmuire a propriei imaginatii. Ca nu este doar un punct de vedere pur idealist. Omul care scrie, omul care isi lasa “pe hartie” gandul…E REAL !
Atatea discutii pe tema “real live” versus “virtual live” ! Atata analiza si demonetizare a ideii de incredere in om… Atata parada de psihologie si de demonstratii ca intre cele doua “live” e o distanta ca de la cer la pamant ! AIUREA !
Mi s-a confirmat inca o data, ca incredrea in om si nu in ultimul rand in propriul “feeling”, trece dincolo de tastaura si de monitor.
Mi s-a confirmat ca legaturile, empatia, intre oameni exista !
Si nu are absolut niciun fel de importanta care este modalitatea prin care ajungem sa le simtim. Fie chiar si prin imersiunea in “virtual live” !

 Tagged:0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Lasă un comentariu

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X